18.11.2019

Villasukat ja vähän muuta Joulun Lapselle


Seurakunnan perhekerhossa keksittiin kiva idea ilahduttaa Euroopan vähävaraisia lapsia. Osallistuimme siis Operaatio Joulun Lapsi projektiin, jossa viedään kenkälaatikoihin pakattuja lahjoja maailman vähävaraisille lapsille. Suomesta paketit lähtevät Moldovaan ja Romaniaan.

Keräsimme porukalla paketit 2-4-vuotiaalle pojalle ja 10-14-vuotiaalle tytölle. Pojalle neuloin villasukat ja lapaset ja tytön pakettiin ostin vihkoja. Keräsimme paketteihin vaatetta, hygieniatarvikkeita, koulutarvikkeita ja lelun. Kenkälaatikko, johon tavarat pakattiin oli sen verran pieni, että meillä oli täysi työ saada kaikki mahtumaan paketteihin. Saatiin laatikot kuitenkin jotenkuten kiinni ja toimitettua pakettien palautuspisteeseen.
Paketteja voi palauttaa 25.11.2019 asti eli jos haluat osallistua, vielä ehtii. Senkin jälkeen paketteja voi tehdä ja lähettää postitse ympäri vuoden Patmos Lähetyssäätiölle.Toivottavasti lahjat ilahduttavat saajiaan ja ilo kantaa lapsia hetken verran elämässä eteenpäin. Jotta kaikki ei jäisi vain siihen, on tärkeää kantaa näitä lapsia myös rukouksin. Jokainen ihminen on arvokas ja rakastettu ja toivon, että nämä lapset voisivat kokea sen vaikeissakin olosuhteissa."You will be a glorious crown in the Lord´s hand, and a royal diadem in the palm of your God´s hand." Jesaja 62:3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti